​Økonomistyring der tager din virksomhed til nye højder

Få hjælp til at vækste med din virksomhed

Kunne du tænke dig at vækste din virksomhed? Når man taler om vækst i en virksomhed, kan man ikke undgå også at tale om økonomi. Virksomhedens økonomistyring har nemlig en afgørende rolle i forhold til væksten.

Hvis du har brug for professionel hjælp til virksomhedens økonomistyring, så står vi hos Bogholdet klar. Vi tilbyder vores hjælp til virksomheder i både Albertslund, Roskilde, Holbæk og Slagelse, men har du brug for vores hjælp et andet sted på Sjælland, kan vi sikkert også hjælpe dig.​

Kontakt os for en indledende snak

Kontakt os gerne allerede i dag for en indledende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din virksomheds økonomistyring. 

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en konkurrencedygtig pris – enten i form af en timepris eller i form af en fastprisaftale.​

​Vi er specialister i at optimere

Vi har samlet set mere end 60 års erfaring inden for vores fag, og vi er særligt specialiserede i at optimere. Det kan både være i form af virksomhedens økonomi, men også i forhold til bogførings- og regnskabsprocesser.

For at du kan få succes med din økonomistyring i virksomheden, så sørger vi for, at du får den rette rådgivning og vejledning, og vi lægger altid stor vægt på den personlige service.

​Hvad er økonomistyring?

Begrebet økonomistyring dækker over virksomhedens mulighed for at styre økonomien i en ønsket retning. Økonomistyring handler i høj grad om at se fremad og om at optimere driften.

Til at optimere driften af din virksomhed, så succesen for vækst øges, er det blandt andet nødvendigt at få lagt et budget, som der også skal følges op på, ligesom det også er nødvendigt med en korrekt likviditetsstyring.

Vi hjælper gerne med det hele lige fra budgettering til opfølgning. Vi udarbejder blandt andet likviditetsbudgettet, ligesom vi sørger for at følge op på virksomhedens økonomi løbende. På den måde kan vi sammen sikre os, at din virksomheds økonomi hele tiden er på vej i den rigtige retning.​

Vi tilbyder også hjælp til regnskab og lønadministration. Læs mere her.

rundt logo hvid

Bogholdet

Herstedvang 10 2 th

2620 Albertslund

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 3134 3191

E-mail: kontakt@bogholdet.dk

CVR: 42054283

Social medier