​Hjælp til regnskab der dækker dine ønsker og behov

Har du brug for professionel regnskabshjælp?

Regnskaberne i en virksomhed kan tage utrolig lang tid, og det kan være svært at danne sig et overblik over de mange forskellige regler, der er på området. Derfor kan det være en god ide at investere i professionel hjælp til regnskab, så du eller dit bogholderi kan bruge jeres tid på andre ting, der skaber større værdi for virksomheden.

Lad i stedet for os hos Bogholdet stå for regnskaberne. Vi tilbyder professionel regnskabshjælp til virksomheder i både Albertslund, Holbæk, Roskilde og Slagelse, men også mange andre steder på Sjælland.

Kontakt os og hør mere om vores services

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet tilbud.

​Hvilken form for hjælp til regnskab har du brug for?

​Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med regnskaberne på flere forskellige måder.

​Vi hjælper især mange virksomheder i forbindelse med årsregnskab og årsafslutning. Her kan vi sikre, at regnskabet og alle konti er afstemt, og at de er klar til at blive videresendt til eventuel revision.

Vi kan også selv deltage i revisionen, eller vi kan stå til rådighed med svar og uddybninger, hvis revisionen for eksempel har spørgsmål til regnskaberne.​

Vi kan også videreformidle kontakten til forskellige revisorer, som vi kan anbefale, hvis du ikke selv har en fast revisor i din virksomhed.

Vi tilbyder dog også andre former for hjælp til regnskab. Vi tilbyder blandt andet vores hjælp til bogføring, debitor- og kreditorstyring, bilagshåndtering, lønadministration, økonomistyring og meget mere.​​

​5 fordele ved at vælge os til opgaven

Der er flere gode grunde til, at du lige netop bør vælge os, hvis du har brug for hjælp til regnskab. Vi ønsker især at fremhæve følgende 5 fordele ved at vælge os:​

​1

Vi er tre erfarne regnskabsfolk, der samlet set har over 60 års erfaring

2

Vi sikrer dig en god og saglig rådgivning

3​

Vi er specialister inden for optimering af regnskabs- og bogføringsprocesser

4​

Vi har et stort fokus på den personlige service

5​

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser – enten i form af en timepris eller en fast pris

rundt logo hvid

Bogholdet

Herstedvang 10 2 th

2620 Albertslund

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 3134 3191

E-mail: kontakt@bogholdet.dk

CVR: 42054283

Social medier